Jurnalism de 10 la Universitatea din Craiova

   Calea spre succes nu este niciodată ușoara.   Atingerea obiectivului propus și uneori depășirea acestuia aduce împlinerea sufletească. Îi cunoaștem povestea Anei Maria Predilă, absolventă de 10 a departamentului de Jurnalism a Facultății de Litere din cadrul Universității din Craiova, jurnalist care activează astăzi în zona de sănătate.

  Pe Ana o întâlnim la micul său birou, cum altfel decât în fața laptopului, redactând ultima parte a unui material realizat recent. E frumoasă, curioasă, ambițioasă și perseverentă, dornică să afle mai multe de la interlocutorii ei, așa cum îi stă bine oricărui jurnalist. Și-a dorit de mică să practice această meserie, iar pregătirea a dobândit-o de la cadrele didactice ale Universității din Craiova.

  După o colaborare cu mai multe publicații locale a decis să puna bazele propriului site. Cu toate că nu a fost nimic ușor, Ana a obținut, după 4 ani de la terminarea facultății  numeroase premii câștigate grație materialelor realizate în domeniul sănătății.

  Datorită convențiilor realizate de Universitatea din Craiova, Ana Maria a reușit să studieze la Université Lille 3, Charles de Gaulle, în Franţa prin bursa  ERASMUS+ 

  Continuă pregătirea pentru  că își dorește să fie cea mai bună, în prezent este student masterand a Universității din Craiova.

  Întrebată care este ingredientul principal pentru reușita profesională, Ana spune că este important ca tinerii să aleagă ce li se potrivește și să aiba parte de cadre didactice dedicate.

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.