Omul din spatele vinului

  Fiecare picătură de vin are o poveste, iar noi astăzi vă prezentăm povestea Veronicăi Gheorghiu, manager de cramă și absolventă a Facultății de Horticultură, din cadrul Universității din Craiova.

 Fiecare om are un trecut care ascunde o poveste, iar povestea Veronicăi începe incă din copilărie când și-a propus ca atunci cand va fi mare “să ajute oamenii”. Și-a dorit să devină medic, insă cursul vieții a dus-o pe alt drum, cel de doctor în vinuri.

 Veronica povestește că deși a avut stabilit parcursul carierei încă din copilarie, meseria pe care o practică astăzi a ales-o pe ea și nu invers.

  Meseria de oenolog nu este grea dacă faci ceea ce îți place, cel puțin asta crede tânăra care între timp a ajuns manager de cramă.

  Domeniul oenologic  este unul în continuă dezvoltare, iar Facultatea de Horticultură își sprijină studenții cu diferite programe și stagii de practică , programe pe care le-a urmat și Veronica. Astăzi managerul de cramă privește cu drag și recunoștință către Facultatea de Horticultura unde și-a perfecționat pasiunea și pune umărul la pregătirea actualilor studenți ai facultății. Spune că așa simte că dă și ea înapoi cadrelor didactice și instituției care au ajutat-o să și desăvârșească cariera. 

  Facultatea de Horticultura vine în întâmpinarea tinerilor cu următoarele specializări la ciclul de licență: Horticultură,Peisagistică, Tehnologia prelucrării produselor agricole, Ingineria și protecția mediului în agricultură și Biologie.

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.