Prorector al Universităţii Rochester, NY, în conferinţă la Universitatea din Craiova

Vizită importantă la Universitatea din Craiova. Prorectorul Universității Rochester, profesorul Duncan More a susținut astăzi un workshop despre “Ecosistemul antreprenorial din Rochester, New York. Bune practici”. La eveniment au participat antreprenori, autorităţi locale, reprezentanţi ai Camerei de comerţ și finanțatori.

Reprezentanții mediului de afaceri din județul Dolj  au prezentat programele de finanțare pentru viitorii antreprenori, dar și specificul firmelor pe care le conduc.

Universitatea din Craiova are deja un parteneriat prin Programul Fulbright- care este dedicat pregătirii academice şi de cercetare în domeniul Antreprenoriatului la Universitatea din Rochester pentru studiu şi cercetare independentă, dezvoltarea curriculumului, observaţii la clasă şi participarea la activităţi antreprenoriale din cadrul comunităţii, în primul semestru al anului academic 2019-2020. 

Profesorul Duncan T. Moore are o carieră și o vastă experiență de 40 de ani în domeniile științei și tehnologiei academice, de cercetare, de afaceri și guvernamentale. De la data aderării la Universitatea din Rochester în 1974, a fost cercetătorul principal în materie de granturi și contracte.

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.