Universitatea de Stat din Tiraspol, în vizită la UCv

 Universitatea din Craiova a primit astăzi vizita unei numeroase delegaţii a Universităţii de Stat din Tiraspol, delegaţie condusă de prof. univ. dr. Eduard Coropceanu, rector. Universitatea de Stat din Tiraspol. În această săptămână sunt  programate mai multe întâlniri cu cadre didactice şi cercetători ai Universităţii din Craiova pe diferite domenii de studii, precum şi cu studenţii din Republica Moldova care învaţă la Univesitatea din Craiova. Oaspeţii vor vizita infrastructura Universităţii din Craiova (săli de curs, laboratoare), inclusiv Centrul Universitar Drobeta Turnu-Severin.

Universitatea de Stat din Tiraspol este singura universitate europeană refugiată, fiind transferată temporar la Chişinău, din cauza conflictului transnistrean. Este a doua vizită de acest fel, prima având loc în februarie 2018, când s-au şi pus bazele acestui parteneriat între cele două instituţii.

   Oaspeţii vor vizita infrastructura Universităţii din Craiova (săli de curs, laboratoare), inclusiv Centrul Universitar Drobeta Turnu-Severin dar si  obiectivele turistice din orașul Craiova.

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.