Săptămâna Limbilor Străine

  Departamentul de Limbi Moderne Aplicate din cadrul Universităţii din Craiova organizează zilele acestea a 7 a ediţie a Simpozionului studenţesc “Săptămâna Limbilor Străine”, eveniment dedicat creativităţii studenţilor de la facultăţile nefilologice.

  Cea de-a șaptea ediţie a Simpozionului studenţesc “Săptămâna Limbilor Străine”, organizat de Departamentul de Limbi Moderne Aplicate din cadrul Universităţii din Craiova, a debutat astăzi. Evenimentul reunește studenţi de la toate facultăţile din cadrul Universităţii din Craiova, de la Universitatea Tehnică, Chişinău, din Republica Moldova şi de la Universitatea din Vllora, Albania.

  Simpozionul se desfășoară pe trei secţiuni: secţiunea de postere în cadrul căreia fiecare echipaj va prezenta o carte din domeniul de studiu, în limba străină pe care studenții respectivului echipaj au ales să o studieze, secţiunea power-point unde vor fi prezentate tot cărți din domeniul de studiu al studenților și secţiunea de prelegere publică în cadrul căreia se va desfășura clubul de lectură.

  Toate prezentările de la toate secţiunile simpozionului vor fi publicate în revista „Studenţi fără frontiere”.

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.