Colaborare transfrontalieră de succes

   Colaborarea de succes dintre Universitatea din Craiova, Regional Development Foundation și Academia de Științe Economice D.A. Tsenov din cadrul proiectului „O șansă pentru dezvoltare” va continua și în anii următori cu noi proiecte care vor avea în prim-plan atât studenții craioveni, cât și cei bulgari.

  Timp de 2 ani,  sute de studenţi români şi bulgari au beneficiat de consiliere profesională şi au participat la vizite de studiu atât în Dolj, cât şi în Vidin şi Veliko Târnovo prin intermediul proiectului transfrontalier „O șansă pentru dezvoltare”, care a fost implementat de Universitatea din Craiova, în parteneriat cu Regional Development Foundation și Academia de Științe Economice D.A. Tsenov.

  Dotarea a trei laboratoare pentru cursuri postuniversitare,  organizarea a două târguri de oferte de muncă, dezvoltarea unui Centru de carieră și recrutare româno-bulgar, dar şi zeci de cursuri profesionale sunt câteva dintre rezultatele proiectului transfrontalier „O șansă pentru dezvoltare”, ajuns acum la final.

  Proiectul a vizat creșterea capacității de angajare a absolvenților prin dezvoltarea abilităților profesionale și asigurarea unei mai bune comunicări între angajatori și persoanele care caută un loc de muncă în județele Dolj, Vidin și Veliko Târnovo. Prioritatea sa a fost includerea pe piața muncii a studenților și a absolvenților de învățământ superior din regiunea de implementare a proiectului.

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.