“De mici respectăm natura”

  “De mici respectăm natura” este numele celui mai nou proiect implementat de Grădinița cu Program Prelungit “Paradisul copiilor”. Poiectul vizează dezvoltarea cunoștințelor preșcolarilor despre mediul înconjurător și implicarea acestora în activități în aer liber care să contribuie la formarea conștiinței ecologice și a unui stil de viață sănătos.

  Încă de mici, copiii trebuie să iubească și să respecte natura, să învețe să o păstreze curată și să participe la acțiuni cu caracter ecologic. Pornind de la această idee, Grădinița cu Program Prelungit “Paradisul copiilor”  derulează mai multe proiecte dedicate preșcolarilor pe tema ecologiei. Astăzi, în cadrul celei de-a treia ediții a Simpozionului Internațional “Natura, o comoară neprețuită“ a fost lansat și proiectul “De mici respectăm natura”, în cadrul căruia prichindeii  vor învăța cum să contibuie pentru un mediu curat și să adopte un stil de viață sănătos.

  Pentru a-i implica și mai mult pe cei mici în activitățile dedicate mediului înconjurător, educatoarele au organizat o paradă a costumelor Eco. Buburuze, fluturași și alte insecte au defilat cu grație în fața organizatorilor.

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.