Cursuri gratuite de tango argentinian

   Facultatea de Educație Fizică și Sport în parteneriat cu Asociația pentru Cultură și Tango și clubul Viva Dans vă invită să descoperiți  lumea fascinantă a tangoului argentinian.Cursurile sunt gratuite și se  adresează studenților și profesorilor de la Universitatea din Craiova .Lecțiile de dans se desfășoară în fiecare zi de miercuri de la ora 18:00.

   Te-ai întrebat vreodată cum ar fi să dansezi tango argentinian ?Dacă da, sau dacă ți-am stârnit noi curiozitatea, te invităm să cunoști o lume, care, dincolo de misterul și pasiunea pentru care s-a afirmat, te provoacă la comunicare și autocunoaștere. Facultatea de Educație Fizică și Sport în parteneriat cu Asociația pentru Cultură și Tango și clubul Viva Dans vă invită în fiecare zi de miercuri să vă înfrumusețați timpul liber și viața.

  Un dans pasional, tangoul argentinian are o istorie bogată, izvorâtă din viața și muzica din Buenos Aires în anii 1880, când era dansat pe străzi și în cafenele întunecoase, pentru a putea spune povestea relațiilor de dragoste.

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.