Weekend cu spectacole și ucenici păpușari

   Teatrul pentru copii și tineret ”Colibri” îi așteaptă pe cei mici în acest weekend cu spectacole, ucenici păpușari și înscrieri la ateliere.

   Micuții spectatori sunt așteptați în acest sfârșit de săptămână la două îndrăgite spectacole.

   Sâmbătă, de la ora 18,00, este programat spectacolul ”Punguța cu doi bani”, după Ion Creangă, în regia Iuliei Cârstea. Duminică, de la ora 11,00, se va juca ”Bună dimineața, noapte bună”, adaptare după Donald Bisset, în regia lui Joro Ivanov. Biletele se pot procura de la Agenția Teatrului Colibri. Prețul unui bilet variază între 7 și 10 lei, în funcție de categoria locului.

  Tot duminică, de la ora 13,00, se vor reuni pe scena Teatrului Colibri cei peste 100 de ucenici ai atelierelor desfășurate în Fabrica de povești electroColibri în perioada ianuarie – martie 2019.

  De asemenea, încep înscrierile pentru cele 16 ateliere de creaţie ce vor fi organizate la Teatrul Colibri în perioada 15 aprilie – 09 iunie 2019. Preţul unui atelier  este 170 lei de persoană. Pentru fiecare atelier în parte există un număr limitat de locuri. Înscrieri se fac în intervalul 01 – 05 aprilie 2019.

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.