O nouă rundă de înscrieri pentru ateliere

   Teatrul pentru copii și tineret Colibri organizează o nouă serie de ateliere de creație. Numărul de locuri pentru fiecare atelier este limitat.

   Teatrul pentru copii și tineret Colibri vine în întâmpinarea celor mici cu o nouă serie de ateliere. Înscrierile se fac în perioada 01 – 05 aprilie, doar prin formular online. Pentru completarea formularului online, persoanele interesate trebuie să acceseze link-ul dorit, să scrie datele necesare şi sa apese pe butonul de trimitere, dupa care se va înregistra înscrierea.

   Pot participa la aceste ateliere copiii cu vârsta cuprinsă între 3 și 6 ani. În cadrul unui atelier pot activa un număr de 10 la 15 copii.

   Perioada obligatorie de achitare a taxei pentru ateliere este 01 – 05 aprilie 2019. Plata taxei se va efectua la sediul Teatrului Colibri prin ordin de plată sau prin transfer bancar în contul instituției.

   Sunt puse la dispoziția copiilor nu mai puțin de 16 ateliere. Printre ateliere se numără ”Dincolo de poveste”, ”Ora de creativitate”, ”Construim cu bucurie”, ”Lumea piticilor” și ”Primul pas pe scenă”.

   Atelierele se vor reuni pe scena Teatrului pentru copii și tineret „Colibri“, duminică, 09 iunie 2019.

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.