Specialist mondial, la Facultatea de Ştiinţe

Numărul 1 la nivel mondial în materie de inovaţie în lentile, la Universitatea din Craiova. Studenţii Departamentului de Fizică de la Facultatea de Ştiinţe s-au întâlnit, astăzi, cu Adrian Lungu, director tehnic şi trainer la o importantă companie internațională.
Studenţii craioveni au avut, astăzi, o întâlnire cu numărul 1 la nivel mondial în materie de inovaţie în lentile, echipamente de montat lentile pe ochelari. Tinerii au aflat informaţii despre beneficiile aduse pacientului de tratamentele antireflex aplicate pe lentilele ochelarilor, au discutat despre lentila inteligentă, dar și despre lentilele progresive Varilux, recunoscute drept cea mai bună soluție în corecția prezbiopiei.
Întâlnirea a fost organizată în cadrul proiectului „Stagii de practică pentru studenţii Facultăţii de Ştiinţe”, care are ca obiectiv general dezvoltarea de competenţe profesionale cerute pe piaţa muncii şi creşterea gradului de ocupare pentru studenţii Facultăţii de Ştiinţe din cadrul Universităţii din Craiova.

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.