S-a votat taxa pentru parcare

Taxa pentru parcările dintre blocuri în Craiova a încins astăzi spiritele în ședința Consiliului Local. Proiectul a trecut și vor urma consultări pentru găsirea unor soluții care să vină în sprijinul cetățeanului .
Pe ordinea de zi a şedinţei CLM, s-a aflat printre altele și un proiect de hotărâre pentru instituirea unui regulament privind taxa de parcare pe domeniul public al municipiului. În noul regulament, se introduce conceptul de „parcare de reşedinţă cu plată pe domeniul public“, care se referă la parcările din jurul imobilelor care sunt folosite, în mod curent, de locatari. Primăria și-a propus să inventarieze toate locurile disponibile şi să instituie o taxă anuală pentru folosirea lor. În cazul în care locurile de parcare din jurul blocurilor sunt suficiente pentru toţi locatarii care au în proprietate mașini, acestea vor fi atribuite în ordinea depunerii cererilor. Iar dacă locurile sunt insuficiente, se va organiza și licitaţie publică.
Cetăţenii vor fi informați de acest lucru prin intermediul asociaţiile de proprietari. Persoanele care doresc să dețină un astfel de loc de parcare vor depune ulterior cereri pentru obţinerea autorizaţiilor.

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.