Deschidere CRAIF

   Centrul de Resurse și Asistență în Învățare și Formare a fost inaugurat, astăzi, la sediul Bibliotecii Universităţii din Craiova. Premierea câştigătorilor concursului de creare a unui logo pentru CRAIF a fost unul dintre cele mai aşteptate momente. În concurs au intrat 30 de logo-uri create de studenţii craioveni, dintre care 3 au fost declarate câştigătoare în urma votului publicului.

   De curând, Universitatea din Craiova a obţinut finanţarea pentru proiectul Centrul de Resurse și Asistență în Învățare și Formare. Beneficiarii direcţi ai acestuia sunt 1050 de studenți, câte 350 de studenţi pentru fiecare an de derulare a proiectului, de la toate cele 12 facultăţi ale Universităţii din Craiova. Centrul a fost inaugurat, astăzi, la sediul Bibliotecii Universității din Craiova.

  Premierea câştigătorilor concursului de creare a unui logo pentru CRAIF a fost unul dintre cele mai aşteptate momente. În concurs au intrat 30 de logo-uri create de studenţii craioveni, dintre care 3 au fost declarate câştigătoare în urma votului publicului.

   În cadrul evenimentului  a avut loc prezentarea primului proiect al Departamentului de Informatizare.

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.