Eșec cu FCSB

5 goluri, 3 eliminări, două penalty-uri și un gol marcat de portarul Pigliacelli sunt cifrele partidei de aseară, de pe Arena Națională. Universitatea Craiova a pierdut cele trei puncte puse în joc în meciul cu FCSB și rămâne la șase puncte în spatele liderului CFR Cluj.
Așteptat de o țară întreagă, derby-ul de pe Arena Națională a început în forță. FCSB a deschis scorul prin lovitura de cap al lui Hora, dar replica alb-albaștrilor a venit în minutul 39. Goalkeeperul Pigliacelli l-a învins pe Bălgrăden de la punctul cu var. Bărbuț a adus Știința în avantaj la doar două minute de la reluare printr-un șut din interiorul careului. Filip a restabilit egalitatea pe tabela de marcaj printr-o execuție din interiorul careului. Același Hora a stabilit scorul final al partidei, dupa ce l-a invins pe Pigliacelli din lovitură de la unsprezece metri.
Universitatea Craiova rămâne la 6 puncte în spatele liderului CFR Cluj și la 3 puncte distanță de locul 2, ocupat acum de FCSB. În etapa următoare, elevii lui Mangia întâlnesc Astra Giurgiu.

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.