“Traviata”, revine la Craiova

   „Traviata”, una dintre cele mai frumoase și tragice povești de dragoste ale operei, va fi prezentată, sâmbătă, de la ora 19.00, de Opera Română Craiova pe scena Cercului Militar.

   “Traviata” este o operă în trei acte compusă de Giuseppe Verdi pe libretul în limba italiană al lui Francesco Maria Piave. La baza operei stă romanul lui Alexandre Dumas fiul, “Dama cu camelii”. Acțiunea se petrece în Paris, la începutul secolului al XVIII-lea, și are în centru trista poveste de dragoste dintre Violetta, o curtezană faimoasă, și Alfredo, un tânăr nobil.

  La Craiova, opera este readusă în scenă într-o distribuție internațională. În rolul Violetta Valery melomanii craioveni o vor putea reasculta pe Mariana Bulicanu – o solistă din Republica Moldova.

  Rezervări se pot face la numărul de telefon 0351.442.471, la adresa de e-mail agentiadebilete@operacraiova.ro sau pe pagina www.operacraiova.ro. Spectacolul va fi jucat în limba italiană, cu supratitrare în limba română, și durează aproximativ 3 ore (cu două pauze).

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.