Visul American cu Work and Travel

  În ultimii ani, tot mai mulți studenți români au avut ocazia de a trăi visul american. Experiența Work and Travel a echivalat pentru mulți cu prima ieșire din țară sau cu prima slujbă. În județul Dolj, prin acest program pleacă anual peste 150 de studenți.

  Aproape în fiecare an, aproximativ  șapte mii de studenți români ajung să testeze visul american, prin programul Work&Travel care a venit în România, în anul 2000. Deși astăzi, nu mai este atât de greu să obții o viză pentru a ajunge măcar o dată în „Țara tuturor posibilităților”, un astfel de program te ajută sa trăiești noi experiențe. Orice student, masterand sau doctorand, cu vârsta până la 30 de ani, poate aplica pentru acest program dacă are la dispoziție o mie de dolari pentru taxe, bani pe care îi va recupera ulterior.

  Indiferent că preferă o zonă montană sau una lângă ocean, studenții au posibilități variate în ceea ce privește locul de muncă: de la servicii de întreținere în diverse complexuri până la joburi de salvamari.

  În oferta programului intră asigurarea medicală și găsirea unui loc de muncă sau a unei cazări, în funcție de cererea studentului.

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.