Drumul expres Craiova – Piteşti, în linie dreaptă

Ordinul de începere a lucrărilor la drumul expres Craiova-Piteşti a fost emis. Reprezentanţii societăţii care a câştigat licitaţia pentru execuţia lucrărilor au solcitat documentaţia pentru tot ceea ce înseamnă exproprieri Oficiului de Cadastru şi Publicitate Imobiliară.  Vor fi 57,55 de km care vor costa aproximativ  385 de milioane de euro.

     A fost emis ordinul de începere pentru construcţia drumului expres Craiova-Slatina-Piteşti. Tronsonul 1 are o lungime de 17,7 și are ca punct de început desprinderea din varianta de ocolire Nord a municipiului Craiova, iar ca punct final, limita județului Dolj cu Olt. Acest tronson traversează teritoriile administrative ale următoarelor localități: Craiova, Ghercești, Pielești și Robănești. Tronsonul 2 cu o lungime de 39,85 km  are ca punct de început limita dintre județele Dolj și Olt, iar ca punct final, după Municipiul Slatina, la intersecția cu DN 65. Acesta traversează teritoriile administrative ale următoarelor localități: Balș, Bârza, Piatra Olt, Slătioara, Ulmi, Slatina și Valea Mare.

     Prin execuția lotului 1 se va realiza decongestionarea traficului de pe raza localității Balș, iar prin cea a lotului 2 se va realiza decongestionarea traficului de pe raza localității Slatina, prin redirecționarea traficului în afara localităților. 

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.