Angajări la Poliție

Se fac angajări în Poliția Română! Cea mai mare concurenţă este în Dolj! Peste 8.400 de cereri de înscriere au fost depuse de persoane care vor să ocupe unul dintre cele 290 de posturi de ofiţeri, agenţi şi personal contractual, scoase la concurs la nivelul structurilor Poliţiei Române.

               Dolj este judeţul unde se înregistrează cea mai mare concurenţă, fiind depuse 427 de astfel de cereri, pentru cele 12 posturi scoase la concurs. Cele mai multe cereri au fost depuse pentru posturile de de ofiter si agent de poliţie.Viitorii poliţişti îşi vor desfăşura activitatea în domenii precum criminalistică, investigaţii criminale, economic, combaterea criminalităţii organizate, comunicare şi relaţii publice, resurse umane, intervenţii şi acţiuni speciale, cazier judiciar, statistică şi evidenţă operative si  poliţie rutieră,

In cursul anului trecut, s-a reuşit reducerea cu 4% a deficitului de personal de la nivelul Poliţiei Române şi se preconizează ca, până la finalul lui 2019, acesta să mai scadă cu alte 4 procente.

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.