Examen sub microscop

Studenții de la Facultatea de Horticultură, specializarea Tehnologia prelucrării produselor agricole au susținut, astăzi, examenul practic la Microbiologie specială. Aceștia au avut de analizat  și identificat la microscop bacterii, drojdii și mucegaiuri.

  Examen important pentru studenții Facultății de Horticultură. Astăzi, în laboratorul de Microbiologie specială  studenții au  intrat pentru câteva zeci de minute în minunata lume a microorganismelor. Proba practică i-a adus pe studenți față în față cu microscopul și cu mediul de cultură. Nota pe care o vor obține va fi ca urmare a identificării corecte a genului de  bacterii, drojdii și mucegaiuri vizualizate.

  Programul de studii Tehnologia prelucrării produselor agricole pregătește specialiști care vor avea cunoștințe și competențe privind  identificarea, descrierea şi utilizarea adecvată a noțiunilor specifice ştiinței alimentului şi siguranței alimentare.

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.