Examen la Peisagistică

  Emoții pentru studenții de la Facultatea de Horticultură specializarea Peisagistică. Aceștia au început sesiunea și astăzi au avut examenul pentru proba practică. Tinerii și-au prezentat planșele cu spațiile verzi proiectate după anumite reguli.

  Proiectarea spațiilor verzi este o disciplină care se ocupă cu proiectarea și amenajarea spațiilor verzi după anumite principii și tehnici, prin asocierea elementelor naturale cu cele artificiale.

  Pentru realizarea proiectelor de astăzi studenții trebuie să cunoască principiile de baza și elementele de design. Ei au explicat cum au aranjat plantele și cum au gândit grădinile pe suprafețe mari de pământ

   Programul de studii Peisagistică pregătește specialiști într-un domeniu de actualitate, datorită perspectivelor profesionale deosebite pe care le oferă. Inginerii peisagişti  au cunoştinţe şi competenţe privind proiectarea, amenajarea şi întreţinerea spaţiilor verzi, restaurarea parcurilor şi grădinilor, compoziţii florale si consultanţă de specialitate în domeniul peisajer.

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.