Reduceri la Trenurile Zăpezii

  CFR Călători lansează oferta tarifară de călătorie Trenurile Zăpezii 2019, cu reduceri,  până în  data 28 februarie, la trenurile spre şi dinspre cele mai căutate staţiuni montane, Valea Prahovei şi Vatra Dornei.

  CFR Călători vine cu o nouă ofertă tarifară de călătorie, în 2019! Trenurile Zăpezii vor fi puse în funcțiune de marți și până în 28 februarie. Acestea vor merge spre și dinspre cele mai căutate stațiuni montane, cum sunt cele de pe Valea Prahovei și Vatra Dornei.Reducerile vor fi de 25% de luni până joi, pentru călătoriile pe rută directă, la clasa a 2-a, cu trenurile InterRegio care au ca punct de plecare/destinaţie una din staţiunile montane de pe ruta Sinaia-Braşov sau din Vatra Dornei şi de 31% – 56% zilnic, pentru călătoriile la clasa a 2-a cu trenurile InterRegio care circulă pe Valea Prahovei pe rute între Sinaia – Braşov şi retur, prin extinderea ofertei „Reduceri de weekend pe Valea Prahovei

 Pe ruta Bucureşti – Predeal, preţul biletului cu această ofertă este de 30,6 lei, cu 8,9 lei mai puţin faţă de preţul întreg.

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.