Amenzi pentru încălcarea legii

  90 de sancțiuni contravenționale în doar 24 de ore. Poliţiştii Biroului Rutier Craiova au desfăşurat  acţiuni pentru prevenirea producerii de accidente rutiere cauzate de conducătorii de autovehicule care nu respectă regimul legal de viteză sau care nu acordă prioritate de trecere pietonilor angajaţi regulamentar în traversarea drumului public.

   Acţiune amplă pentru prevenirea accidentelor de circulație desfăşurată de poliţiştii Biroului Rutier Craiova. Conducătorii de autovehicule care nu respectă regimul legal de viteză, sau care nu au  acordat prioritate de trecere pietonilor angajaţi regulamentar în traversarea drumului public au primit amenzi și au rămas fără permis .

  De asemenea, poliţişti din cadrul Serviciului Rutier Dolj, împreună cu reprezentanţi ai Secţiei de Drumuri Naţionale Craiova, au desfăşurat o acţiune ce a vizat verificarea stării de viabilitate și a modului de semnalizare a drumurilor naționale din judeţ. Au luat măsuri de sancţionare contravenţională a 2 societăţi comerciale  care nu asiguraseră semnalizarea corespunzătoare a drumului public cu marcaje rutiere.

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.