Târgurile de Crăciun vă așteaptă

Marile oraşe europene au îmbracat haine de sărbătoare şi au parfum de vin cu scorţişoară şi castane coapte. Pomii de Crăciun sunt din ce în ce mai frumoşi, în fiecare an, şi în jurul lor au loc evenimente şi activităţi care transformă centrul orașului într-un loc prietenos şi călduros. Agențiile de turism sunt pregătite să ofere celor interesați vacanțe la prețuri atractive.

Pentru a fi siguri că vor sărbători într-un loc special Naşterea Domnului şi noaptea dintre ani, craiovenii şi-am făcut rezervări în locurile preferate cu luni în urmă. Cei mai mulţi şi-au planificat concediul în septembrie, iar alţii mai prevăzători s-au gândit la zăpadă şi ceşti aburind încă din vară.  Totuşi, dacă abia v-aţi hotărât să rupeţi monotonia şi să petreceti sărbătorile într-un loc aparte, cei de  de la agentiile de turism spun că, dacă vă grăbiţi, mai aveţi şanse să găsiţi locuri disponibile în unele destinaţii turistice.

Hotelurile au pachete cu preturi standard pentru vacanta deCraciun. De obicei, cazarea include micul dejun si o cina festiva de Craciun.

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.