Târg de joburi la UCv

Târg de joburi la Universitatea din Craiova. Peste 20  de firme vor fi prezente pe 5 decembrie în holul central pentru a intra în contact direct cu cei interesați să își găsească un nou loc de muncă. Evenimentul se adresează în principal studenților și absolvenților.

Târgul de joburi face parte din proiectul „O șansă pentru dezvoltare” care vizează creșterea capacității de angajare a absolvenților prin dezvoltarea abilităților profesionale și asigurarea unei mai bune comunicări între angajatori și persoanele care caută un loc de muncă în județele Dolj, Vidin și VelikoTârnovo. Prioritatea sa este includerea pe piața muncii a studenților și a absolvenților de învățământ superior din regiunea de implementare a proiectului.

Vor fi amenajate standuri unde cei aflați în căutarea unui loc de muncă pot să discute cu recrutorii de la companii și agenții de recrutare, pot lăsa un CV, pot participa la un scurt interviu sau pot afla informații suplimentare despre pașii pe care îi presupune adaptarea în companie. Cei interesați de găsirea unui loc de muncă în domeniu sunt așteptați cu un CV actualizat să participe la această întâlnire cu angajatori importanți din Dolj și nu numai.

Participarea la acest târg de joburi este liberă atât pentru angajatori cât și pentru cei aflați în căutarea unui loc de muncă.

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.