Orientare în carieră cu specialiști IT

Noi oportunități de practică pentru studenţii Universității din Craiova. Specialiştii unei companii de Software s-au  întâlnit, astăzi,  cu studenţii Facultăţii de Ştiinţe, în cadrul Proiectului Stagii de practică pentru studenţii Facultăţii de Ştiinţe.

Prin Proiectul Stagii de practică pentru studenţii Facultăţii de Ştiinţe vor fi subvenţionate 250 de stagii de practică pentru studenţii de la Fizică, Chimie, Matematică, Informatică şi Geografie. Tinerii participă la întâlniri cu angajatorii, târguri de joburi, vizite de studiu, concursuri, dar vor intra şi într-un program de consiliere şi orientare în carieră.

Proiectul este co-finanţat din Programul Operațional Capital Uman 2014-2020, este implementat în regiunea Sud-Vest Oltenia şi are ca obiectiv general dezvoltarea de competenţe profesionale cerute pe piaţa muncii şi creşterea gradului de ocupare pentru studenţii Facultăţii de Ştiinţe din cadrul Universității din Craiova.

Cu un management olandez şi român compania  este un important centru de expertiză în dezvoltarea de software. Din 1998, dezvoltă software critic pentru procesele de afaceri pentru ISV (Independent Software Vendors) și pentru un număr tot mai mare de companii cotate la bursă, din întreaga lume.

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.