Engleză la înălțime

Adrenalină, determinare și un alt mod de a învăța limba engleză. Peste 20 de studenți, împreună cu 3 militari americani și-au testat forța și curajul la peretele de escaladă. Această activitate face din Proiectul Smart Life Skills  demarat de către Departamentul de Studii Anglo-Americane și Germane  de la Facultatea de Litere în parteneriat cu Baza Militară De la Deveselu.

Proiectul Smart Life Skills a demarat în luna august a acestui an sub forma unei școli de vară. Acesta se bazează pe colaborarea dintre Departamentul de Studii Anglo-Americane și Germane și  Baza Militară Americana de la Deveselu. Scopul principal al acestei activități este acela de a le oferi studenților Facultății de Litere șansa de a interacționa cu vorbitori nativi de limbă engleză din rândul soldaților americani de la baza Nato din județul Olt

Până acum, peste 100 se studenți și aproximativ 20 de soldați americani au fost implicați în proiect. Printre activitățile derulate în cadrul programului s-au numărat dezbateri pe teme de larg interes, cum ar fi importanța lecturii, influența tehnologiei și efectele războiului. De asemenea, au fost organizate meciuri mixte de fotbal, baschet, tenis, precum și jocuri de billiard și  bowling.

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.