Debranșări de la sistemul public de încălzire

Mai mulți craioveni au solicitat către SC Termo Craiova debranșarea de la sistemul public de încălzire. Dintre solicitanți, peste 300 au obținut aprobarea de a se separa de sistemul termic al orașului.

 

351 de craioveni au obținut aprobarea de la SC Termo Craiova pentru a se debranșa de la sistemul public de încălzire. Aceștia au ales să-și monteze centrale termice proprii pe gaz în apartamente, deoarece costurile sunt mai mici și nu există riscul de a rămâne fără căldură, în situația în care unii dintre locatari nu-și achită facturile la timp.

Cererile de debranșare de la sistemul public se aprobă, cu condiția ca solicitanții să nu se găsească în zonele unitare, delimitate de  Consiliul Local Craiova.

Vestea bună este că și în această iarnă se menține prețul gigacaloriei, de 278,63 lei, ca și în anii trecuți.

Cum SC Termo Craiova înregistrează mari datorii către Complexul Energetic Oltenia, aceasta a intrat în insolvență, care a fost prelungită prin hotărâre judecătorească până la 17 februarie 2020. În urma intrării în insolvență, SC Termo Craiova trebuie să întocmească un plan de redresare a societății.

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.