Proiectul “Academica BNR” un succes

Proiectul “Academica BNR” a ajuns la final. Banca Națională a României  a organizat în perioada octombrie – noiembrie, în parteneriat cu Universitatea din Craiova, la sediul Sucursalei Regionale Dolj, o serie de patru seminare dedicate reprezentanților mediului academic care activează în domenii non-economice cadre didactice, doctoranzi si masteranzi ai Universităţii.

„Academica BNR” a fost organizata sub forma unor sesiuni de prezentări şi dezbateri, în care specialiști în domeniul financiar-bancar (experți din cadrul BNR şi cadre didactice universitare) au abordat un dialog cu participanții, teme generale de interes referitoare la actualitatea economică și financiară.

Printr-un dialog direct între specialiștii BNR şi participanţi  doctoranzi şi cadre didactice din universitate au fost abordate subiecte de natură economică și financiară, clarificări conceptuale ale fenomenelor bancare contemporane, precum şi corelarea programelor sistemului universitar economic și non-economic cu cerințele actuale de pe piața muncii.

Ultimul seminar  a fost susținut astazi de Florin Dănescu, președintele executiv al Asociației Române a Băncilor.

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.