Sport. Sănătate. Performanţă

Facultatea de Educație Fizică și Sport, desfăşoară, în această perioadă cea de-a zecea ediție a Conferinței Internaționale “Exercițiul fizic – mijloc complex și modern de promovare a sănătății”. Evenimentul reunește peste 100 de specialiști din domeniu atât din țară, cât și din străinătate.

Cea de-a 10 ediție a Conferinței Internaționale “Exercițiul fizic – mijloc complex și modern de promovare a sănătății” își propune să aducă o contribuție importantă în dezvoltare cercetării științifice prin abordarea unor teme de interdisciplinaritate, în care exercițiul fizic să fie elementul complex care determină dezbateri legate de obținerea performanței sportive, dar și de cercetare fundamentală în domeniul profilaxiei și al terapiei recuperatorii.

Conferința este realizată în parteneriat cu Universitatea Spiru Haret din București, Consiliul Științei Sportului din România, Societatea Română de Medicină Sportivă și Federația Română de Fotbal și dorește să contribuie la dezvoltarea cercetării științifice din domeniul Științele Sportului și Educației Fizice.

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.