A început Studenţiada!

A început Studenţiada!

Studenții dau startul distracției la Craiova! Cel mai mare festival studențesc, la nivel național, a debutat, astăzi la Universitatea din Craiova. Astfel, timp de șapte zile, tinerii au parte de activități interesante. Au fost programate mai multe competiții sportive, dar și o campanie de ecologizare.

Studenţii din cadrul Universităţii din Craiova vor avea o săptămână plină! Astăzi s-a dat startul Festivalului Studenţesc Naţional „Studenţiada”. Ajuns la cea de-a XII-a ediţie, evenimentul îşi propune să ofere studenţilor timp de șapte zile o serie de activităţi inedite.

Centrul universitar din Băniea îmbrăca straie de sărbătoare studențească cu scopul de a angrena elevi și studenți în activități diverse care să contribuie la dezvoltarea personală a tinerilor.

Organizatorii evenimentului şi-au propus să ofere tinerilor din Craiova o săptămână plină de activităţi inedite, menite să îi ajute să deprindă competenţele necesare dezvoltării individuale, cât şi profesionale, oferindu-le astfel şansa de a se cunoaşte, de a interacţiona şi de a se implica în proiecte comune. Cele 7 zile sunt dedicate educaţiei, culturii, sportului, dar şi distracţiei.

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.