Gheorghe Glăman, DHC al UCv

Universitatea din Craiova a acordat înaltul titlu academic Doctor Honoris Causa profesorului universitar doctor Gheorghe Glăman, preşedintele Secţiei de Horticultură – Academia de Ştiinţe Agricole şi Silvice „Gheorghe lonescu-Siseşti”, Bucureşti. Ceremonia a avut loc în Aula Regele Mihai I al României.

Doctor Honoris Causa la Universitatea din Craiova. Distincția i-a fost înmânată astăzi profesorului universitar doctor Gheorghe Glăman pentru prodigioasa sa activitate în domeniul managementului, cercetării ştiinţifice şi activităţii de producţie

Reprezentanții Universității din Craiova au prezentat motivele pentru care au considerat că merită titlul de Doctor Honoris Causa.

Laudatio a fost rostit de către Sina Cosmulescu, decanul Facultății de Horticultură.

În cadrul evenimentului ,Gheorghe Glăman a susţinut disertaţia „105 ani de la fondarea Societăţii Române a Horticultorilor”.

În prezent, Gheorghe Glăman este membru al Corpului de coordonare a 17 programe de cercetare, toate abordând problematici actuale şi de perspectivă ale horticulturii româneşti, la care sunt antrenaţi cercetătorii din reţeaua de cercetare, dar şi numeroşi specialişti din producţie.

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.