Victorie dedicată lui Balaci

Universitatea Craiova a reușit, aseară, să se impună cu scorul de 2-1 în fața celor de la FCSB, iar la finalul meciului atât antrenorul oltenilor, cât și jucătorii i-au dedicat victoria lui Ilie Balaci. Fosta glorie a Craiovei Maxima s-a stins, duminică dimineață, la doar 62 de ani în urma unui stop cardio-respirator.

Duminică, „alb-albaștrii” au învins cu 2-1, iar succesul i-a fost dedicat lui Ilie Balaci, fostul mare jucător ce a trecut în neființă în ziua meciului. Înaintea fluierului de start, s-a ținut un moment de reculegere, iar în minutul 8, suporterii au aruncat în teren cu flori.

Devis Mangia, antrenorul Universității Craiova a declarat la finalul meciului că Ilie Balaci a fost cel care „a câştigat acest meci”.

Trupul neînsuflețit al fostului mare fotbalist a fost depus la Stadionul „Ion Oblemenco”. Familia a luat această decizie pentru ca toți cei care l-au cunoscut și îl admiră pe Ilie Balaci să își poată lua rămas bun de la el. Înmormântarea va avea loc marți, în jurul prânzului, la Cimitirul Sineasca din Craiova.

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.