Incendiu la o hală din Piaţa Veche

Incendiu la o hală din zona Piaţa Veche a municipiului Craiova. La faţa locului s-au deplasat peste 25 de pompieri cu 4 autospeciale de lucru cu apă și spumă și o autospecială de lucru la înălțime din cadrul Detașamentului 1 Pompieri Craiova. În urma acestuia au ars acoperișul confecționat din lemn cu învelitoare din țiglă pe o suprafață de aproximativ 300 mp, materiale combustibile  din cinci standuri aferente halei.

Un incendiu puternic a izbucnit, joi seara, într-una din halele Pieţii Vechi din Centrul Craiovei. Potrivit martorilor incendiul a fost provocat de doi oameni ai străzii care își fac veacul prin zonă și care intraseră în spațiile comerciale. Aceștia ar fi aprins un foc pentru a se încălzi, dar flăcările s-au extins cu repeziciune.

Flăcările au cuprins acoperişul primelor spaţii comerciale care comunicau între ele. Timp de aproximativ o oră şi jumătate, au ars 800 metri pătraţi de acoperiş, fiind afectate şapte standuri

La faţa locului au fost trimise patru autospeciale cu apă şi spumă şi o autoscară, acţionând aproximativ 30 de pompieri.  În spatiile care au ars nu se aflau mărfuri pentru că ele nu fuseseră încă date în folosință.

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.