ICATE 2018

Facultatea de Inginerie Electrică a Universităţii din Craiova organizează, în aceasta perioada, cea de a 14-a ediţie a Conferinţei Internaţionale de Electrotehnică Teoretică şi Aplicată – ICATE 2018. Evenimentul reuneste peste 100 de specialisti din tara si din strainatate .

Forum internaţional al cercetării ştiinţifice în domeniul teoriei şi aplicaţiilor ingineriei electrice şi în domenii conexe, Conferinta Internationala de Electrotehnica Teoretica si Aplicata oferă participanţilor oportunitatea de a supune dezbaterii cele mai noi abordări ale unor probleme tehnice care preocupă comunitatea academică şi mediul economic.

Organizată la fiecare doi ani începând din 1991, Conferinţa Internaţională de Electrotehnică Teoretică şi Aplicată a cunoscut o creştere constantă a nivelului ştiinţific, a numărului de participanţi şi a recunoaşterii internaţionale, astfel încât, începând de la ediţia 2012 beneficiază de susţinere tehnică din partea prestigioasei instituţii americane Institute of Electrical and Electronics Engineers (IEEE), iar lucrările conferinţei sunt indexate în cunoscutele baze de date ştiinţifice ISI Thomson Reuters şi IEEE Xplore.

 

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.