Universitatea în optimile de finală

Universitatea Craiova s-a calificat în faza optimilor de finală ale Cupei României, după victoria obținută cu Sportul Snagov, pe teren propriu. Astfel, oltenii au trecut fără emoții această fază a șaisprezecimilor competiției.

Deținătoarea trofeului Cupa României, editia precedentă  s-a calificat în faza optimilor de finală ale Cupei României, actuala ediție. Alb albaștrii, după o prestație mai puțin concludentă, au reușit să obțină victoria cu scorul de 2 – 0 în partida disputată pe teren propriu în compania echipei de ligă secundă, Sportul Snagov.

Echipa oaspete a venit cu gânduri îndrăznețe la Craiova și a practicat un joc ofensiv, în prima repriză.

Oltenii s-au mobilizat exemplar și în minutul 36 fundașul central Florin Gardoș a deschis scorul cu o lovitură de cap, în urma unei lovituri libere executate de mijlocașul Alexandru Cicăldău. Pentru Gardoș a fost primul gol marcat în tricoul formației oltene.

De asemenea, Iovan Markovic, atacant de numai 17 ani, s-a aflat și el la primul gol în favoarea echipei oltene de seniori, majorând scorul în minutul 74, în urma unei pase inspirate a lui Alexandru Mitriță.

Universitatea Craiova urmează să întâlnească în deplasare luni, 1 octombrie formația CFR Cluj, în campionat.

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.