Școala Juridică de Vară, la Facultatea de Drept

Facultatea de Drept din cadrul Universității din Craiova organizează, în această perioadă, cea de-a opta ediție a Școlii de vară “Nestor Craiovescu”, în parteneriat cu Facultatea de Drept a Universității de Stat din Chișinău și Baroul Dolj. Evenimentul se bucură de participarea a 12 studenți care urmează studii în domeniul juridic în Craiova, București și Chișinău.

Altfel de cursuri la Facultatea de Drept a Universităţii din Craiova. În cadrul școlii de vară “Nestor Craiovescu”, organizată în parteneriat cu Facultatea de Drept a Universităţii de Stat din Chişinău și  Baroul Dolj, studenții vor avea ocazia să participe la cursuri interactive, dar și la activități la instanțele judecătorești.

Programul, devenit deja o tradiție, are scopul de a-i familiariza pe viitorii juriști cu activitatea concretă pe care urmează să o desfășoare după absolvirea studiilor și de a le oferi prilejul să observe în mod direct profesioniștii din domeniu.

Este cea de-al doilea an în care programul se desfășoară sub titulatura Școala de Vară „Nestor Craiovescu” după ce, în 2017, organizatorii au decis să celebreze prin această titulatură amintirea marelui jurist craiovean care a contribuit decisiv la pregătirea primei generații de juriști români.

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.