Admitere pentru ISU

Pentru cei interesați să devină subofițeri în cadrul Inspectoratului General pentru Situații de Urgență, concursul de admitere se desfășoară anul acesta la Școala de Subofițeri de Pompieri și Protecție Civilă ,,Pavel Zăgănescu”. Sunt puse la dispoziție 300 de locuri destinate bărbaților pentru subofițer de pompieri și protecție civilă.

Inspectoratul pentru Situații de Urgență ,,Oltenia” al județului Dolj recrutează candidați pentru concursul de admitere în instituția de învățământ a Ministerului Afacerilor Interne care școlarizează elevi în beneficiul Inspectoratului General pentru Situații de Urgență. Școala de Subofițeri de Pompieri și Protecție Civilă ,,Pavel Zăgănescu” Boldești pune la dispoziţie 300 de locuri destinate bărbaților.

După recrutare urmează selecţia în baza aptitudinilor, iar la final concursul de admitere. Informații privind graficul admiterii, datele de prezentare, etapele și probele de concurs, tematica și bibliografia vor putea fi accesate la următoarele adrese: www.igsu.ro sau  www.scoaladepompieri.ro.

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.