Pregătiri pentru începerea școlii

Mai sunt câteva zile până la debutul noului an școlar, iar în unitățile de învățământ doljene este forfotă mare. Cadrele didactice sunt deja la posturi, școlile au fost igienizate pentru primirea elevilor, iar în aceste zile se fac ultimele pregătiri pentru ca pe 10 septembrie să fie totul perfect.

Mai este puțin timp până la începerea noului an școlar, iar pregătirile sunt pe ultima sută de metri. Pentru a nu exista probleme atunci când va suna clopoțelul, pe 10 septembrie, unităţile de învăţământ doljene au fost verificate de reprezentanţii Direcţiei de Sănătate Publică Dolj, dar şi de inspectorii şcolari.

Colegiile, liceele, școlile și grădinițele din Craiova sunt pregătite pentru noul an, anunță autoritățile locale, mai ales că în această vară s-a intervenit în toate unitățile de învățământ, unde directorii au solicitat lucrări de reparație și întreținere.

Potrivit calendarul anului școlar 2018 – 2019, elevii se vor întoarce în bănci mai devreme de 15 septembrie. Mai precis, pe 10, urmând ca anul școlar să aibă 34 de săptămâni. Vacanța de iarnă va începe cu trei zile înainte de Crăciun, iar vacanța de vară din 2019 va începe pe 14 iunie.

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.