Rezultate bune la concursul de titularizare.

Au fost afișate primele rezultate ale examenului național de ocupare a posturilor didactice din învățământul preuniversitar. În județul Dolj, peste jumătate din numărul candidaților la concursul de titularizare au obținut rezultate bune.

 

După afișarea primelor rezultate ale examenului național de ocupare a posturilor didactice din învățământul preuniversitar, în județul Dolj din cei 802 de candidați care au participat la concursul de titularizare, aproape 60% au obținut note peste 7. Dintre aceștia, 9 au reușit să obțină nota maximă. Patru dintre candidații cu nota 10 sunt la religie, disciplină la care există un singur post titularizabil.  De asemenea, câte o notă de 10 s-a obținut și la limba română, la învățământul preșcolar, învățământul primar, la educație muzicală şi la asistent medical generalist.

 

Alți 203 candidați au obținut note peste 5, ceea ce le dă posibilitatea să ocupe un post pe perioadă determinată. Unsprezece dintre aceștia au obținut nota minimă 2. Unii dintre candidați cu nota sub 5 sunt cu vechime la catedră. La învățători, un cadru didactic cu 21 de ani vechime și gradul I a obținut numai nota 4. Și la istorie, informatică, chimie și bilogie au fost candidați care au obținut note sub 5.

 

Candidații nemulțumiți de notele obținute au depus contestații la Inspectoratul Școlar Județean Dolj. Rezultatele finale se vor afișa pe 24 iulie.

https://www.youtube.com/watch?v=jGlzmBvCLuA

 

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.