Admitere la Litere

Limbă și literatură, Științe ale educației, Limbi moderne aplicate, Muzică, Teatru și artele spectacolului  și Științe ale comunicării sunt cele șase specializări pe care Facultatea de Litere a Universității din Craiova le pune la dispoziția absolvenților de liceu, în anul universitar 2018-2019. Înscrierile au început și se finalizează pe 23 iulie.

Oferta Facultății de Litere a Universității din Craiova pentru anul academic 2018-2019 este structurată în așa fel încât să răspundă cerințelor multiple ale absolvenților de liceu. Aceasta este reprezentată prin programe de studiu la ciclul de licenţă la toate cele șase specializări ale facultății. Sunt scoase la concurs 312 locuri la Buget și 330 la Taxă.

Facultatea dispune de un corp profesoral foarte bine pregătit, apt să facă faţă cerinţelor unui învăţământ modern, pliat pe rigorile pieţei şi pe formarea unor absolvenţi de excelentă calitate.

Programele de studiu oferite sunt în concordanţă cu exigenţele actuale ale compatibilizării paneuropene ale formelor de învăţământ similare. Facultatea de Litere are 28 de parteneri în Europa în cadrul Programului Socrates-Erasmus, cofinanţat din fonduri PHARE, oferind zeci de burse de studiu, pe un semestru sau un an academic întreg în Franţa, Italia, Spania, Belgia, Germania, Austria, Grecia, Suedia.

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.