Copil salvat din fântână

Un copil de doi ani a fost salvat de pompieri dintr-o fântână după ce căzuse la o adâncime de aproape șapte metri. Copilul a fost scos la suprafață de un pompier care a reușit să încapă pe diametrul puțului și să îl scoată la suprafață. Micuțul a fost transportat la spital pentru supraveghere medicală și este în afara oricărui pericol.

Copilul de doar doi ani s-a jucat, ieri dimineață, cu fratele său și cu părinții asistenți maternali în localitatea Coșoveni din județul Dolj. Tatăl își amintește că la un moment dat cel mic a ieșit afară să se joace și a auzit un zgomot ca de căzătură. A ieșit în curte și a văzut gura fântânii descoperită și a înțeles ce s-a întâmplat.

Oamenii au sunat imediat la 112 și pompierii au ajuns în câteva minute la copil. L-au asigurat cu un cârlig și l-au oxigenat permanent. În cele din urmă, a fost chemat din timpul liber un subofiter care a reusit sa intre prin diametrul putului, sa apuce copilul si sa il scoata la suprafata.

Vecinii familiei spun ca oamenii aveau mare grija de copii si ca mereu cei mici se jucau sub supravegherea adultilor.

Directia Generala de Asistenta Sociala si Protectia Copilului va declansa, cel mai probabil, o ancheta sa stabileasca daca cei doi frati raman in continuare in plasament la familia respectivă.

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.