Acțiune pentru prevenirea accidentelor

Vitezomanii sunt în vizorul polițiștilor din cadrul Biroului Rutier Craiova. Oamenii legii au organizat și executat o acțiune, pe principalele drumuri naţionale şi judeţene, dar și în municipiul Craiova, în scopul prevenirii şi combaterii evenimentelor rutiere produse pe fondul excesului de viteză. La activitate au participat 38 de poliţişti rutieri care au aplicat 179 de sancţiuni contravenţionale, dintre care 76 pentru viteză neregulamentară. Valoarea sancţiunilor aplicate de oamenii legii  a fost de aproximativ 52.000 lei.

38 de poliţişti din cadrul Serviciului Rutier Dolj – Biroul Drumuri Naţionale şi Europene, împreună cu polițiști rutieri din cadrul tuturor formațiunilor rutiere au executat o acţiune pentru a preveni accidentele rutiere produse ca urmare a nerespectării regimului legal de viteză de către conducătorii auto.

În cadrul acțiunii, poliţiştii au reţinut şi 21 de permise de conducere, dintre care 12 pentru nerespectarea regimului legal de viteză, 1  pentru consum alcool şi 8 pentru depășire neregulamentară şi au retras 2 certificate de înmatriculare.

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.