„Fii activ vara prin sport!”

Facultatea de Educație Fizică și Sport desfăşoară, în această perioadă, pentru cel de-al doilea an consecutiv Şcoala de vară „Fii activ vara prin sport!”, proiect câştigat de Universitatea din Craiova în cadrul Proiectului privind învățământul secundar / Romanian Secondary Education Project (ROSE) implementat de Ministerul Educației Naționale.

A început școala de vară a Facultății de Educație Fizică și Sport, „Fii activ vara prin sport!”. 52 de elevi participă la activitățile desfășurate la Universitatea din Craiova, aceștia provenind  din patru licee din zona Olteniei.

Elevii vor urma cursuri de consiliere profesională și orientare în carieră și vor face vizite de studiu la organizații relevante din Craiova, dar și la Călimănești, astfel încât vor fi familiarizați cu cerințele potențialilor angajatori din domeniul sportului/kinetoterapiei.

Școala de vară „Fii activ vara prin sport!” se desfășoară pe parcursul a 3 ani și are în vedere pregătirea pentru viața de student a 156 de elevi de liceu, aflați în diferite situații de risc de părăsire a școlii.

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.