Trofeul Corneliu Andrei Stroe

Universitatea din Craiova prin Facultatea de Educație Fizică și Sport a organizat, duminică, cea de-a patra ediție a Competiției Naționale Studențești de Fotbal Masculin – Trofeul Corneliu Andrei Stroe – Legenda unei Legende.  Evenimentul a reunit echipe de la patru facultăți care au luptat pentru marele trofeu.

Regal fotbalistic, duminică, în Bănie. Patru echipe studențești și-au măsurat forțele în cadrul celei de-a patra ediții a Competiției Naționale de Fotbal Masculin – Trofeul Corneliu Andrei Stroe – Legenda unei Legende. Trofeul a rămas în Bănie fiind adjudecat de echipa formată din studenți de anul I și II de la Facultatea de Educație Fizică și Sport care s-a impus în fața studenților de la Facultatea de  Educație Fizică și Sport a Universității “Constantin Brâncuși” din Târgu Jiu. Pe locul III s-au clasat studenții craioveni de anul III de la FEFS, iar locul IV a fost ocupat de Facultatea de Medicină și Farmacie din Craiova. La finalul meciurilor  studențești, a avut loc partida dintre Craiova Maxima, formată din foști componenți ai echipei Universitatea Craiova a anilor ’80 și echipa Pro Efs Craiova, formată din profesori din cadrul Universității din Craiova.

Au fost acordate și câteva premii speciale, pentru cel mai bun portar – Marian Mecea, FEFS UCv anul III, golgeterul competiției – Alexandru Chivu, FEFS  UCv anul I și jucătorul competiției – Daniel Mărgărit, FEFS Târgu Jiu.

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.