Gala ESN, ediţia a VIII-a

Zeci de studenţi străini care studiază la Universitatea din Craiova printr-o mobilitate Erasmus+ au fost premiaţi, astăzi, pentru implicarea activă în proiectele desfăşurate de Asociaţia Erasmus Student Network Craiova şi Departamentul de Relaţii Internaţionale.

Zi specială pentru Erasmus Student Network Craiova şi pentru colaboratorii săi. După numeroasele activităţi menite să sprijine integrarea studenților străini în mediul craiovean, organizaţia a înmânat, astăzi, în cadrul celei de-a opta gale ESN câteva diplome celor implicați în diferitele proiecte desfășurate.

Eforturile ESN Craiova nu au rămas fără rezultat. Studenţii străini apreciază la superlativ sprijinul acordat de tinerii craioveni.

Organizația non-profit ESN Craiova are ca scop integrarea studenților internaționali în societate, consilierea și ghidarea în perioada șederii acestora în Bănie. Printre obiectivele ESN Craiova, se numără: promovarea programelor europene educaționale, în special ERASMUS+, sprijinirea tinerilor în cazul unei posibile participări în schimburi de experiență și îmbunătățirea integrării sociale și culturale a studenților internaționali pe durata mobilității lor.

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.