Evenimente multiple la Filarmonica Oltenia

Craiova . Mâine și vineri doi pianiști de talie internațională, Ana Mirabela Dina și Clovis Alessandri, vor susține un recital de pian la patru mâini cu un repertoriu divers. Miercuri este programat  concertul coral de muzică românească ”De la maeştri la discipoli” cu un  program integral românesc, multe lucrări fiind prezentate în primă audiţie.

Program încărcat de spectacole și piese în premieră. Filarmonica ”Oltenia” Craiova  a pregătit trei evenimente muzicale pentru toate vârstele și gusturile, toate trei cu începere de la ora 19:00, în sala proprie de concerte.

Miercuri, iubitorii muzicii interpretate la cel mai sensibil instrument, vocea umană, sunt invitaţi să asculte concertul coral de muzică românească ”De la maeştri la discipoli” cu program integral românesc, multe lucrări fiind prezentate în primă audiţie. Corala Academică a Filarmonicii ”Oltenia” Craiova va fi condusă muzical de trei dirijori, Eugen Petre Sandu, Pavel Şopov şi Manuela Enache, ceea ce se întâmplă rar într-un singur concert.

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.