Cele mai bune idei de afaceri, premiate

Oamenii de afaceri se cunosc de mici. De aceea, liceenii din Craiova  au fost  invitaţi la o competiţie a ideilor de business. Facultatea de Economie și Administrarea Afacerilor este cea care a organizat evenimentul care le-a adus elevilor diplome şi aprecierea unor oameni de afaceri din Bănie.

Cele mai bune idei de afaceri dezvoltate de către elevii de liceu şi studenţii Facultăţii de Economie şi Administrarea Afacerilor au fost prezentate la Universitatea din Craiova. Elaborate sub coordonarea cadrelor didactice ce predau discipline economice în cadrul liceelor sau în mediul universitar, ideile de business ale tinerilor au impresionat juriul competiției.

Evenimentul, care a reunit elevi, studenți şi profesori, a urmărit dezvoltarea relaţiilor şi legăturilor dintre mediul academic universitar şi preuniversitar economic.

Concursul a fost  adresat elevilor din liceele judeţului Dolj, cu scopul de a promova spiritul antreprenorial, domeniul economic, dar şi oportunităţile de carieră în domeniu.

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.