Premiați la concursul de traducere

Facultatea de Litere a Universităţii din Craiova a organizat cea de-a II-a ediţie a Concursului naţional de traducere între limbile romanice (franceză, italiană, română, spaniolă) şi latină, dedicat Zilei Latinităţii.Studenții de la 5 universități din țară au primit diplome și cărți din partea organizatorilor.

Facultatea de Litere a Universității din Craiova a organizat, în această perioadă, Concursul național de traducere între limbile romanice și latină dedicat Zilei Latinității. Astăzi, cei mai buni studenți au fost răsplătiți pentru munca depusă cu diplome și premii în cadrul unei ceremonii de premiere.

Concursul a avut două secţiuni distincte, traducerea unui text de critică literară din limba română în două din limbile franceză, italiană, spaniolă si traducerea unui text din limbă latină în limba română şi în una din limbile franceză, italiană, spaniolă.

La ediţia din acest an au  participat studenţi de la Universitatea din Bucureşti, Universitatea “Babeş-Bolyai” din Cluj-Napoca, Universitatea de Vest din Timişoara, Universitatea “Ştefan cel Mare” din Suceava şi Universitatea din Craiova.

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.