Locul III la Hexagon

Hexagonul Facultăţilor de Drept din România s-a desfășurat la Sibiu . Studenţii craioveni au reuşit şi de această dată să urce pe podium. Evenimentul a devenit deja o tradiţie şi reuneşte în fiecare an reprezentanţi ai celor 6 facultăți membre ale Hexagonului: Facultatea de Drept a Universității din București, Facultatea de Drept a Universității „Babeș-Bolyai” din Cluj-Napoca, Facultatea de Drept a Universității „Alexandru Ioan Cuza” din Iași, Facultatea de Drept „Simion Bărnuțiu” a Universității „Lucian Blaga” din Sibiu, Facultatea de Drept și Științe Sociale a Universității din Craiova și Facultatea de Drept a Universității de Vest din Timișoara.

Studenţii craioveni s-au pregătit intens pentru această competiţie. Experienţa trăită, constructivă atât pe plan profesional cât şi personal, spun aceştia, a meritat din plin toate eforturile depuse.

Concursul a constat în trei probe științifice (Drept civil, Drept penal şi Drept constituţional) și patru probe sportive (șah, fotbal, streetball și tenis de masă). Manifestarea a reunit peste 100 de studenţi şi câteva zeci de profesori de la cele șase facultăţi.

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.