Proiectul TESI, lansat la UCv

Proiectul „Adaptive Personalized System for Creating Expression Tools in Social Inclusion of Learners with Verbal Communication Disabilities / TESI”, lansat, astăzi, la Universitatea din Craiova. Acesta are în prim plan persoanele cu deficienţe de vorbire care vor fi ajutate prin intermediul tehnologiei să interacționeze cu oamenii din jur.

Universitatea din Craiova a avut un partener important, în Consiliul Județean Dolj, în cadrul proiectelor desfășurate de-a lungul timpului.

Principalii beneficiari ai proiectului implementat de Universitatea din Craiova sunt elevii de la Școala Gimnazială Specială“Sf. Mina”.

În cadrul proiectului TESI, Universitatea din Craiova are ca parteneri alte şapte instituţii de învăţământ superior şi preuniversitar din Spania, Polonia, Bulgaria, Grecia şi Croaţia. Acesta este continuarea unui alt proiect de succes, în care Universitatea din Craiova a fost partener, proiectul mRIDGE, prin care s-a implementat o aplicaţie inovatoare pe dispozitivele mobile, pentru creşterea eficienţei de predare în cazul copiilor cu handicap.

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.